Gezichtsbehandeling Assen

Gezichtsbehandeling Assen

Bij schoonheidssalon Pure Beautycare kunt u terecht voor een grote diversiteit aan gezichtsbehandelingen, door de Beauty Award zijn wij uitgeroepen tot Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland 2011, dus succes voor een goede gezichtsbehandeling in Assen is bij Pure Beautycare voor u verzekerd.


Pure Beautycare biedt qua gezichtsbehandeling Assen vele opties aan, niet even simpel reinigen en daarna een paar crèmes aanbrengen, wij behandelen op maat en staan volledig achter onze complete gezichtbehandeling op maat.


Bij Pure Beautycare beginnen wij met een intake gesprek en vervolgens analyseren wij uw huid zorgvuldig. In het anti ageing programma maken we bovendien een huidscan via onze 3D Collageenscan. Aan de hand van deze zorgvuldige analyse van uw huid kiezen wij voor de juiste behandeling passend bij uw huid, u wilt immers graag zichtbaar resultaat, gezichtsbehandeling Assen biedt hiervoor het perfecte resultaat.


Een gezichtsbehandeling kan bestaan uit een heerlijke ontspannende behandeling met oppeppend effect zo dat u herboren van de stoel af stapt.

Maar een gezichtsbehandeling Assen kan ook worden gedaan voor de aanpak van een huidprobleem, lijntjes of andere verouderingsklachten,

(anti aging). Dan vergt zo’n gezichtsbehandeling weer een totaal andere aanpak.


Bij een gezichtsbehandeling om een huidprobleem serieus aan te pakken helpt één behandeling zeker, maar hierbij is het net als met de sportschool, als u vaker traint dan is het resultaat ook echt een stuk beter en ook thuis dient u uw huid te verzorgen met de bij uw huid passende verzorging producten en reinigers, anders dan neemt het door de gezichtsbehandeling behaalde resultaat weer af, en dat is immers niet wat u wilt.


Pure Beautycare geeft gezichtsbehandelingen met het luxe Franse merk Guinot, en met het op basis van celtherapie Zwitserse anti ageing merk la Colline of de Amerikaanse topper Dermaquest. Deze drie topmerken, ruiken heerlijk, zijn verfrissend en geven allen op een totaal verschillende wijze echt een prachtig resultaat voor uw huid. De ene klant prefereert Guinot, de andere klant geeft echt de voorkeur aan la Colline of Dermaquest, alle drie merken hebben een complete eigen lijn aan gezichtsbehandelingen voor een ieder wat wils.


Naast een goede gezichtsbehandeling en thuisverzorgingsproducten geeft Pure Beautycare ook voedingsadviezen. Wij willen het probleem of uw wens namelijk graag van 2 kanten aanpakken; van binnen en van buiten. Dit gebeurt met de Nutricosmetics producten van Laviesage. Immers u bent wat u eet.


En om het geheel van de gezichtsbehandeling Assen met natuurlijke finishing touch af te sluiten werken de schoonheidsspecialistes van Pure Beautycare met de 100% minerale make up van Mineralogie. Een geweldig make up merk die uw huid laat ademen en probleemloos na een gezichtsbehandeling gelijk kan worden aangebracht.

 

Deel deze pagina: