Huidverbetering Assen

 

Huidverbetering in Assen

Pure Beautycare Assen is uitgeroepen door de officiële Beauty Award organisatie tot de Beste schoonheidsspecialiste van Nederland 2011.

Gratis Intake

Huidverbetering Assen

In ons schoonheidsinstituut in Assen richten wij ons op huidverjonging, huidverbetering en anti aging.
Door de professionele apparatuur die wij gebruiken en de daarbij behorende producten van Guinot, la Colline en Dermaquest laten wij mensen zien dat huidverjonging echt mogelijk is.
Voor huidverbetering is Guinot is  absolute nr. 1 uit Frankrijk en la Colline de nr. 1 uit Zwitserland aanvullend heeft Dermaquest uit Amerika zeer effectieve peelings. Zo is huidvebetering Assen bij Pure Beautycare tot stand gekomen.

 

Huidverbetering kan dat zo maar?


Huidverbetering bestaat niet uit zomaar even een product op de huid aanbrengen en het resultaat komt wel.
Voorafgaand wordt er door ons eerst een Collageen scan gedaan, zo kunnen wij zien wat uw Collageen percentage is en of er voldoende herstel mogelijkheid aanwezig is om serieus huidverjonging te kunnen realiseren.
Als uw collageen niveau hoog genoeg is kunnen wij gelijk beginnen met de huidvebetering, echter wanneer uw collageen niveau te laag is zou gelijk beginnen met huidverjonging echt zinloos zijn! Daarom hebben een speciale kuur die het collageen gehalte weer op het juiste niveau brengt. Na 3 maanden maken wij weer een nieuwe scan van uw huid en als het collageengehalte voldoende is hersteld kunnen wij beginnen met uw huidverbetering.Huidverbetering Assen is een bewezen behandelings methode van Pure beautycare, de resultaten die wij tot op heden weten te reliseren zijn echt zeer goed.

Hoe realiseerd Pure Beautycare huidverbetering bij u?


1. Huidanalyse
2. Anti Ageing check
3. Behandelplan op maat
4. Basis huidverzorging
5. Huidverbetering kuur
6. Thuisverzorging

Verschil Guinot / La Colline bij huidverbetering Assen.

Guinot is het hightech schoonheidsmerk uit Frankrijk. Met een eigen laboratorium ontwikkelen ze producten op het hoogste niveau voor zowel vrouwen als mannen. Behalve de vele werkstoffen zijn de natuurlijke geuren echt zeer aangenaam, Guinot is daarom bij vele klanten zeer populair door het totale resultaat van huidverbetering.

La Colline heeft zich gespecialiseerd in anti ageing en werkt cellulair. Alle producten werken anti ageing dmv het CMA complex (Cel Metabolisme Activering). Het CMA complex zet uw huid zelf aan tot huidverbetering en herstel en werkt zoals u lichaam dit zelf ook doet.

Gebruik van apparatuur bij huidverbetering Assen

Wij werken tijdens alle schoonheidsbehandelingen graag met onze handen. Maar om nog een nog resultaat uit de schoonheidsbehandeling te halen gebruiken wij bij Pure Beautycare diverse apparaten. Per behandeling zal de instelling veranderen afhankelijk van uw huidconditie en de reactie van uw huid op voorgaande behandelingen.

Resultaten bij huidverbetering Assen

Huidverbetering resultaten zijn afhankelijk van heel veel factoren. Wanneer u zich aan ons behandelplan houdt is natuurlijke huidverbetering / huidverjonging een feit. Wanneer u voor een onnatuurlijk resultaat(inspuitingen) wilt gaan bent u bij ons niet aan het goed adres. Wij zullen daarom voorafgaand aan uw behandelplan u geheel duidelijk maken wat wel en niet realiseerbaar is in onze schoonheidssalon

 

Deel deze pagina: