Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland!

Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland - Mireille Hogenhuis

Op zondag 27 maart 2011 is Mireille Hogenhuis, eigenaresse van Pure Beautycare, uitgeroepen tot Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland door de vakbekwame jury van de Beauty Award. Er waren na 2 voorrondes nog 6 kandidaten genomineerd voor Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland.

Wat moest er gedaan worden om Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland te worden? De kandidaten die mee deden om de titel Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland, moesten eerst een portfolio maken over hun bedrijf. In deze portfolio was ruimte voor hun ambities, wat ze allemaal marketing technisch hadden gedaan, diploma’s van cursussen en opleidingen op hun vakgebied en een aantal professionele foto’s mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

Door de vakjury van de Beauty Award werden uit heel veel deelnemers/ deelneemsters 6 schoonheidsspecialistes van Nederland uitgekozen. Tegenwoordig zijn dat er 3 en is de titel Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland nu verdeeld in regio Noord, Midden of Zuid Nederland.

Die 6 beste schoonheidsspecialistes van Nederland kregen van een mystery guest bezoek. Daarbij werd gekeken of de salon zich aan de hygiëne eisen voldeed, naar de klantvriendelijkheid, service en natuurlijk hoe de behandeling gegeven werd. Ook werd er gekeken naar : Wat zijn de commerciële vaardigheden van de schoonheidsspecialiste en is diegene een echte ondernemer?

Daarna moesten de 6 schoonheidsspecialistes zich persoonlijk vertegenwoordigen tegenover de vakjury. Zo werden er diverse vragen gesteld over hun portfolio, de motivatie; waarom je meedeed en het verslag van de mystery guest werd besproken.
Op 27 maart 2011 werd officieel de uitslag : Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland bekend gemaakt tijdens het Beauty Trade Weekend in Utrecht.

Na al mijn inzet wilde ik zo graag winnen! Als dan voor een bomvolle zaal jouw naam wordt uitgesproken als winnares: Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland…. is dat wel een hele mooie bekroning op je werk / mijn passie!

Mooie herinneringen blijven van deze prachtige titel “Beste schoonheidsspecialiste van Nederland”. Ondertussen vind ik het ook erg leuk om collega’s tips te geven die aan deze wedstijd willen meedoen. Ik zou het iedereen kunnen aanraden. Het heeft Pure Beautycare Assen veel naamsbekendheid gegeven.

We worden nog altijd door nieuwe klanten gebeld die graag bij ons een schoonheidsbehandeling willen ondergaan naar aanleiding van deze prestigieuze prijs.

Ben jij inmiddels zelf benieuwd wat Mireille en haar Pure Beautycare team voor jouw huid kan betekenen of heb je een vraag aan de Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland? Laat het ons dan weten via: info@purebeautycare.nl

 

Pure Beautycare

Weiersloop 11
9401 DZ Assen

T. 0592 30 87 67
E. info@purebeautycare.nl
W. www.purebeautycare.nl

K.v.K: 04077927

Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten (evt. op afspraak)
9.15 – 17.30 uur
15.00 – 20.30 uur
9.15 – 17.30 uur
9.00 – 18.00 uur
9.00 – 15.00 uur
Gesloten