Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Fijne lijntjes (rondom ogen)

Fijne lijntjes rondom de ogen, kraaienpootjes of ook wel de lachrimpeltjes… de eerste tekenen van veroudering vindt je rondom de ogen. We kunnen deze eerste tekenen beter voorkomen door op tijd met een oogcrème te beginnen. De oogkringspier is namelijk een ronde spier (net zoals rondom de mond), die weinig houvast heeft en daarom loodrecht op de spier de eerste lijntjes/ rimpeltjes vertoond. Naast een goede oogcrème is genoeg water drinken en een goede zonnebril ook niet geheel onbelangrijk. Want hoe vaak zitten we niet te turen achter het stuur?
Fijne lijntjes ogen
Waar moet ik mijn oogcrème aanbrengen?

Breng je oogcrème altijd als 1e met je ringvinger op het harde gedeelte rondom de ogen aan, dus niet op uw beweegbare ooglid.
Daarna breng je pas de dag- of nachtcrème aan.
De oogcrème kun je ook rondom de mond gebruiken.

Vanaf welke leeftijd moet ik een oogcrème gebruiken?

Vanaf 25 jaar begint onze veroudering, wij adviseren je daarom om vroegtijdig te beginnen met een oogcrème.
Ben je iemand die dagelijks oogmake-up draagt? Dan is een goed oogverzorgingsproduct zeker een must. De huid rondom de ogen is een stuk dunner. Elke keer dat je je oogmake-up eraf haalt heeft de huid wel iets extra’s nodig om geen vermoeide of rimpelige oogopslag achter te laten.

Hoe kan ik mijn fijne lijntjes en kringen onder mijn ogen verdoezelen?

Door daar een concealer te gebruiken. Je brengt een paar stipjes onder je ogen aan en verdeelt deze door ze verticaal in te kloppen. Wanneer je ze namelijk horizontaal verdeelt, worden de kringen nog dieper onder de ogen.
Wordt er wel eens tegen je gezegd dat je zo boos kijkt?
Tip: Laat dan je wenkbrauwen eens epileren en je zal zien dat je vermoeide blik verandert.

Behandeltip kraaienpootjes/ vermoeide ogen:
  1. Microneedling / Dermapen behandeling
  2. Mesotherapie
  3. Eye Logic (Guinot)
  4. Voedingssupplementen (SCKIN)
Voor
Na 1 behandeling
Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.