Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Onze werkwijze

Aanpak / Werkwijze Pure Beautycare:

Bij Pure Beautycare geloven wij in een persoonlijke klantbenadering en intensieve doelmatige behandelingen. Dit betekent dat wij graag persoonlijk contact met je willen, voordat wij beginnen met een behandeling. Na een uitgebreid intakegesprek waarin je je wensen aan ons kunt kenbaar maakt, stellen wij voor jouw een individueel huidadvies en behandelplan samen, in combinatie met een productadvies. Dit alles gebeurt in de fijne omgeving van onze schoonheidssalon.

Na meer dan 25 jaar ervaring in de Beautybranche hebben wij onze eigen werkmethode samengesteld.
Zo werken we met onze Pure Beautycare stappenplan die je huid naar de Next level
Huidverbetering brengt, Resultaatgericht is en we dit met Natuurlijke producten realiseren aan zowel de binnenkant als de buitenkant. Wij gebruiken geen inspuitingen.

Pure Beautycare stappenplan:

Stap 0: Huidadvies / Intake
Heb je vragen over je huid of wil je dat we je huid eerst vrijblijvend bekijken? Dan kom je eerst gezellig langs (op afspraak) en gaan we samen deze punten met je bespreken.

Stap 1: Huidanalyse d.m.v. apparatuur
Na het horen van jouw wensen en de antwoorden van het intake gesprek gaan we je huid analyseren met speciaal apparatuur en schrijven we een plan van aanpak uit.
Immers meten = weten.

Stap 2: Gezichtsbehandeling(en) op maat met daarbij Persoonlijk productadvies & Voedingstips
Aan de hand van jouw huidconditie en jouw wensen maken we een gezichtsbehandeling(en) op maat en daarbij krijg je een Persoonlijk productadvies, Voedingstips/ suppletie na de behandeling mee naar huis.

Stap 3: Jouw huid in Topconditie en is klaar voor de volgende stap: Huidverbetering/ Anti ageing
Wanneer de Huid in balans is maken we de stap naar de Next Level Huidverbetering / Anti ageing. Zou je hier te vroeg mee beginnen dan kan een huid deze stap niet aan. Immers we lopen ook geen marathon als je maar 1x getraind hebt?

Stap 4: Next Level : Huidverbetering / Anti ageing behandeling
Bij dit level moet je denken aan behandelingen met apparatuur, intensievere peelings en producten die nog meer werkstoffen bevatten.

Stap 5: Next level productadvies & voeding tips / suppletie
Bij de Next level horen ook Next level thuisproducten, alles afgestemd op jouw huid/ huidconditie en jouw wensen.

Stap 6 : Vervolgbehandelingen
Om je huid in goede conditie te blijven houden en verder te gaan met je Huidverbeterende doel zijn meerdere behandelingen nodig. Het kan zijn dat we dit als Huidkuur inplannen of dat we een reeks van behandelingen afspreken.

Bij alles schrijven we een behandelplan/ thuisadvies uit zodat je het nog eens rustig kunt nalezen. Want je kunt natuurlijk niet alles na 1 keer onthouden.

Afspraak maken_2
Op afspraak

Tijdens de behandeling gaat onze aandacht naar de klant in de stoel, daarom adviseren wij u van te voren te bellen voor een afspraak of cadeaubon. Zo kunnen wij u alle aandacht geven die u verdiend en wordt uw cadeaubon extra mooi ingepakt!

Afspraak afzeggen

Indien je je afspraak wilt afzeggen, kan je dit tot 48 uur van tevoren nog doen. Zeg je later dan 48 uur van te voren af, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. (Anders zouden klanten die wel netjes op hun afspraak komen de dupe worden van onnodige extra prijsverhoging, dat wil je zelf als klant natuurlijk ook niet.)

Wil je ook dat je huid in Topconditie komt?

Of dat de leeftijd van je huid een geheim wordt?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.