Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Huidanalyse, welk huidtype heb jij?

Geen mens is gelijk, dus ook geen huid is gelijk! 

Vandaar dat wij voor iedere gezichts- of lichaamsbehandeling eerst een intake gesprek inclusief huidanalyse afnemen. Dit doen we met behulp van speciaal Huidanalyse apparatuur. Met deze speciale apparatuur kunnen we diep in jouw huid beoordelen of jij in het verleden te veel zon hebt gehad, welk huidtype je hebt, hoe het collageengehalte is, hoe je huiddikte en bindweefseldikte is en of je vochtgehalte in je huid op peil is. Soms kan het voorkomen dat je huid ineens een plekje vertoont, die je niet helemaal vertrouwd.
PUREBEAUTYCARE_29

Doordat wij diverse cursussen hebben gevolgd op dit gebied (huidaandoeningen, huidziektes etc.) en stage hebben gelopen bij 1 van de dermatologen in het Wilhelmina ziekenhuis, ontdekken wij regelmatig de plekjes die niet pluis zijn. We verwijzen deze mensen door naar hun huisarts of dermatoloog.

Wil je na het lezen van deze informatie graag weten wat voor huidtype/ huidconditie je hebt? Of heb je een huidprobleem en weet je hier geen raad mee? Dan nodigen wij je van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos Huidadvies / Intakegesprek.

Indien je een uitgebreide huidscan wilt met behulp van ons medische apparatuur in combinatie met een gezichtsbehandeling op maat geef dit bij de afspraak aan i.v.m. de tijdsduur (105 minuten)?

Menu behandelingen