Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Spinnaevi

Een Spinnaevi is een klein rood plekje met kleine, uitstralende, spinvormige verwijde haarvaatjes. Zeg maar een iets verheven kern met een aantal uitlopers waardoor het op een klein spinnetje lijkt. Vandaar de naam: Spinnaevi. Deze kleine bloedvatafwijking kan aangeboren zijn, maar kan ook later ontstaan zijn door beschadiging. Een spinnetje kan verder ontstaan bij veel gebruik van alcohol, gekruid voedsel en zon.
Behandeling Spinnaevi / Spinnetje
Door middel van elektrocoagulatie verdwijnen de spinnetjes als sneeuw voor de zon. We gebruiken bij deze behandeling een heel dun naaldje die onder invloed van stroom de haarvaatjes in enkele seconden dicht stolt/brand. Er kan zich een klein korstje vormen, dat gemiddeld na 5-7 dagen weg is. Het beste is om na de behandeling niets aan de huid te doen. Afhankelijk hoeveel haarvaatjes verwijd zijn, zijn meestal meerdere behandelingen nodig. De behandelingen zullen dan met een tussentijd van veertien dagen op elkaar volgen. Zo heeft de huid de tijd om te herstellen/ genezen.
Na behandeltip Spinnaevi
Gebruik na het verwijderen van een spinnaevi bij voorkeur een SPF 50 stick.
Heb je nog vragen?
Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.