Pure Beautycare

Gezichtsbehandeling Assen

Een gezichtsbehandeling op maat

Een gezichtsbehandeling op maat is een behandeling die op jouw huidwensen en jouw huidconditie wordt afgestemd. We trekken hier standaard 90 minuten voor uit.

Elke keer dat je bij ons in de schoonheidssalon bent kijken we hoe je huid / huidconditie eruit ziet. Zo heeft je huid in de winter andere behoeftes dan in de zomer. De ene keer heb je misschien ook meer stress dan de andere keer. Je huid heeft voor de 1e keer een andere aanpak nodig als wanneer je al langer bij ons in de salon behandelt wordt. Daarnaast heeft iedere type huid een eigen aanpak nodig.

PUREBEAUTYCARE_KL_23

Al deze punten nemen wij mee en zo wordt er een gezichtsbehandeling op maat gemaakt.
Soms zeggen wij wel eens: “de salon is net een grote keuken en voor iedere huid maken we graag een ander gerecht klaar.” Met gezichtsbehandeling Assen krijg je een stralende huid.

Voordat we beginnen vertellen wij jou welke gezichtsbehandeling we gaan doen en daarbij vertellen wij dan ook welke prijs de gekozen behandeling kost. Ben je het er mee eens dan gaan we van start ben je het er niet mee eens bedenken we samen iets anders wat op dat moment geschikt voor je huid is. Zo kom je elke keer voor een verrassing te staan en is niks hetzelfde.

Menu behandelingen