Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Gezichtsbehandeling Assen

De effectieve behandeling op maat

Gezichtsbehandeling Assen is een op maat gemaakte behandeling die op jouw huidwensen en jouw huidconditie wordt afgestemd. We trekken hier standaard 90 minuten voor uit.

Elke keer dat je bij ons in de schoonheidssalon bent kijken we hoe je huid / huidconditie eruit ziet. Zo heeft je huid in de winter andere behoeftes dan in de zomer. De ene keer heb je misschien ook meer stress dan de andere keer. Je huid heeft voor de 1e keer een andere aanpak nodig als wanneer je al langer bij ons in de salon behandelt wordt. Daarnaast heeft iedere type huid een eigen aanpak nodig

PUREBEAUTYCARE_KL_23

Al deze punten nemen wij mee en zo wordt onze gezichtsbehandeling Assen op maat gemaakt.
Soms zeggen wij wel eens: “de salon is net een grote keuken en voor iedere huid maken we graag een ander gerecht klaar.” Met onze behandelingen krijg je een stralende huid. Voordat we beginnen vertellen wij jou welke gezichtsbehandeling we gaan doen en daarbij vertellen wij dan ook welke prijs de gekozen behandeling kost. Ben je het er mee eens dan gaan we van start ben je het er niet mee eens dan kiezen we samen een andere behandeling die op dat moment ook geschikt is voor jouw huid is. Zo kom je elke keer voor een aangename verrassing te staan en is een behandeling bijna nooit hetzelfde.

Beauty Behandeling, de Beste Verzorging voor Jouw Huid

Een schoonheidsbehandeling op maat gemaakt in het mooie plaatsje Assen is een behandeling die is aangepast aan de individuele behoeften van jouw huid. Bij deze behandeling begint de schoonheids-specialiste met een uitgebreide analyse van jouw huid. Hierbij wordt er gekeken naar de huidconditie, het huidtype, de vocht- en vetbalans en eventuele huidproblemen. Aan de hand van deze analyse wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

De voordelen van een opmaat gemaakte gezichtsbehandeling
Geen mens is gelijk geen huid is gelijk. Uw dagen zijn anders en ook uw leefgewoonten en voedingspatronen varieren. Daarom wordt de behandeling aangepast aan de behoefte van uw huid op het moment dat u bij ons komt. Eigenlijk is de huid een afspiegeling voor hoe we ons van binnen voelen. Door de behandeling aan te passen aan uw huid krijgen wij het beste resultaat.
 

Uw Persoonlijke schoonheidsbehandeling in Assen die Effectief is

De behandeling kan bestaan uit verschillende stappen, zoals een reiniging, exfoliatie, maskers, serums en crèmes. De producten die worden gebruikt zijn speciaal geselecteerd op basis van jouw huidtype en huidconditie. Hierdoor is de behandeling effectief en kan het helpen om huidproblemen zoals acne, droge huid, gevoelige huid en rimpels te verminderen. Bovendien kan een gezichtsbehandeling op maat helpen om de gezondheid en schoonheid van je huid te bevorderen. Je huid ziet er gezonder en stralender uit na de behandeling. Ons doel is om iedereen een blije huid te geven, dit is een huid die straalt.

Hoe Vaak Moet Je een op Maat behandeling Laten Doen?

Hoe vaak je een gezichtsbehandeling op maat moet laten doen, hangt af van jouw huidtype, huidconditie en leeftijd. Over het algemeen wordt aangeraden om een op maat behandeling eens in de vier tot zes weken te doen. Op deze manier kan je huid zich herstellen en blijft het in goede conditie. Bij sommige gezichtsbehandelingen op maat is het beter om de periode er tussen wat korter te maken voor de intensiviteit, bij andere kuren is het juist beter om de tijd er tussen wat langer te maken in verband met de hersteltijd van de behandelde huid. Dit is ook echt persoonsafhankelijk.

 

Menu behandelingen