Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Gerstekorrels / Gerstekorrels verwijderen

Wat zijn gerstekorrels / millia’s?

Gerstekorrels verwijderen Assen Drenthe is zeer populair.

Dit zijn kleine wit/ gele speldenknopjes die op elke leeftijd voor kunnen komen en vooral op droge gedeelten van het gezicht.
Vaak op wangen en rondom de ogen. Het zijn eigenlijk kleine talgcysten gevuld met verhoornde cellen (= dode huidcellen). Niet te verwarren met mee-eters en comedonen.
Cosmetisch zijn milia’s storend en daarom worden ze door de schoonheidsspecialistes van Pure Beautycare verwijderd tijdens een gezichtsbehandeling of kun je hiervoor ook een deelbehandeling boeken.

gerstenkorrels
Hoe worden gerstekorrels / millia’s verwijderd?

We verwijderen gerstekorrels met een steriel naaldje. Dit naaldje is zo scherp dat je dit nauwelijks voelt als we hiermee het witte pareltje open prikken. Daarna wordt de inhoud er met tissues voorzichtig uitgedrukt. Wanneer het korreltje erg diep zit kan er een klein korstje ontstaan (b.v. op het voorhoofd) , maar vaak zie je er na een uurtje al niks meer van terug. Op onze homepagina kunt u zien welke behandelingen wij verder allemaal aanbieden.

Gerstekorrels verwijderen Assen Drenthe, hoe ontstaan gerstekorrels?

Gerstekorrels ontstaan doordat de uitgang van een talgkliertje verstopt raakt. Het pareltje (wit knobbeltje) bestaat uit dode huidcellen en talg. Gerstekorrels kunnen wel zo groot als een doperwt worden. In de Media staat veel geschreven over ons bedrijf en onze werkwijze geschreven.

Hoe kan ik gerstekorrels voorkomen / Behandeltip gerstekorrels
  1. Hydradermie behandeling (Guinot)
  2. Gezichtsbehandeling op maat of plaatselijk weghalen
  3. Weg Huidprobleem behandeling
  4. Mesotherapie
  5. Voedingssupplementen (SCKIN)

Vaak is een huid die veel last heeft van gerstekorrels : vochtarm.

Tijdens 1 van deze behandelingen komt je huid weer in conditie en worden uiteraard de gerstekorrels deskundig weggehaald. Ook rimpels kunnen wij verwijderen voor u.

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op. Vraag ook om meer informatie over onze andere behandelingen dan informeren wij jou natuurlijk graag.

Doordat de Glasvezelkabel is geraakt bij werkzaamheden in het centrum zijn wij momenteel alleen per e-mail bereikbaar.