Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Vette huid

Altijd maar glimmen, grove of verstopte poriën, dit zijn een aantal kenmerken van de vette huid.

Belangrijk bij deze huid is dat je je huid met goede producten reinigt en verzorgt. Zou je dit met te agressieve producten doen, dan zal je huid alleen maar meer talg gaan produceren en wordt de huid nog vetter!

Vette_huid
Hoe ontstaat een vette huid

Of je nu een vette huid hebt of een droge huid, dit wordt voor een groot deel erfelijk bepaald. Daarnaast heb je het voor een deel zelf in de hand, door het gebruik van goede huidverzorgingsproducten.
Want ook al is je huid vet, door het gebruik van de juiste producten kun je deze vette zones goed onder controle krijgen.
Veel mensen die een vette huid hebben denken juist dat ze een droge huid hebben. Het blijkt dat de huid niet droog is maar vochtarm. Dit wordt vaak veroorzaakt door te agressieve producten die de huid ineens te snel laat uitdrogen.

Kenmerken vette huid

Wanneer de poriën op het voorhoofd, neus, kin en wangen goed te zien zijn heb je een vette huid. Bij een gecombineerde huid zijn daarentegen de poriën op de wangen niet goed te zien.
Een vette huid is vaak een dikke huid en heeft een verhoogde talgafscheiding. Het voordeel van een vette huid is dat je minder snel rimpels krijgt en dus minder snel verouderd.

Wat te doen met een vette huid?

Gebruik ’s morgens en ’s avonds een goede reinigingsmousse/ wasgel/ reinigingsmilk met daarna een gezichtslotion.
Breng daarna een talg regulerende dag- of nachtcrème aan en gebruik maximaal 2 a 3 keer per week een gezichtsscrub om de poriestructuur van je vette huid te verfijnen. Ook zijn er producten te verkrijgen die de poriestructuur verkleinen.

Behandeltip vette huid
  1. Gezichtsbehandeling op maat
  2. Peeling
  3. Microdermabrasie
  4. 5 in 1 Super behandeling
  5. Voedingssuplementen (SCKIN)

Zie ook: grove poriën

Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.