Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Collageenscan / Medische Huidscan

Je kan nog zoveel geld uitgeven voor een Anti ageing kuur maar wanneer je vooraf niet weet hoe de waarden zijn, kun je uiteindelijk ontevreden over het resultaat zijn, wanneer de waarden te laag zijn.

Vandaar dat wij bij Huidverbetering / Anti ageing vooraf graag een Medische huidscan maken.

Meten = Weten

Met deze medische apparatuur kunnen we diep in je huid beoordelen hoe dik/dun de huid is, hoe hoog het collageengehalte en de bindweefseldikte is en of de huidbarrière in balans is.

Wanneer 1 van de waardes onvoldoende is zullen wij daarvoor aanvullende tips en adviezen aanreiken.

3 Maanden na de Collageen / Medische Huidscan kan een nieuwe scan worden gemaakt omdat eerder overbodig is. Collageen heeft namelijk 3 maanden nodig om van een dun draadje tot een stevige draad zich te ontwikkelen.

Collageenscan

Waarom is Collageen zo belangrijk:

Collageen is een eiwit en een van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, bindweefsel, spieren en pezen.
Collageen zorgt voor een jonge en elastische huid, het werkt verstevigend en maakt de huid voller.
Het vermindert rimpels, is sterk hydraterend, vermindert cellulite, het versterkt de darmwand, haren en nagels versterken en groeien sneller, problemen met botten (osteoporose), kraakbeen en gewrichten (artrose, reuma) verminderen en het verbetert zelfs je bloedsuikerwaarden (diabetes)!

Wanneer iemand veel suiker nuttigt, rookt, veel in de zon zit of veel stress heeft vermindert dit het collageen en verouderd het lichaam sneller, bovendien herstelt het lichaam ook minder snel.

Goed dus om je Collageengehalte op peil te hebben wanneer je voor een jonge huid gaat en een vitaal leven!

Menu behandelingen