Pure Beautycare

Ervaringen / Resultaten

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (Gebasseerd op 17 recensies)

Mireille mijn complimenten

Rated 5 out of 5
20 november 2020

Vandaag kwam @agnesmuldercda ons een mooi compliment brengen op de dag van de Ondernemer: ” Mireille mijn complimenten. Hoe jij het in deze tijd doet. Je bent echt een Top ondernemer!”
Ze komt al jaren bij ons en uiteraard mocht ik haar een ontspannende en huidverbeterende behandeling geven want ook de leden van de Tweede Kamer willen er natuurlijk op hun best uitzien en uit blijven zien.💆‍♀️

Agnes Mulder

Voel mij altijd welkom

Rated 5 out of 5
13 november 2020

Als ik binnen kom voel ik me gelijk welkom. Mireille legt heel goed uit wat ze gaat doen en neemt echt de tijd voor je. Daarnaast geeft ze goed advies over producten die bij mijn huid passen waardoor ik goed weet hoe ik thuis verder kan gaan met het goed verzorgen van mijn huid. Ik ben heel blij met het advies dat ik heb gekregen en ik zie echt verbetering in mijn huid!

Waldireni Rocha

Persoonlijk en op maat

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

Met een gestreste onzuivere rosacea huid kwam ik een jaar geleden bij Mireille binnen. Bij de intake werd mij vertelt dat natuurlijk de huid aan de buitenkant behandeld zou worden, maar aangezien de huid van de binnenkant opgebouwd wordt moest daar ook aan gewerkt worden. Dat betekende voor mij geen kaas/ melkproducten en rode wijn. Daarnaast ben ik begonnen met super greens omega + van ScKIN welke je immuunsysteem een enorme boost geeft. Samen met afwisselende huidverbeteringsbehandelingen en de huidproducten van Dermaquest is mijn huid sterk verbeterd.
Natuurlijk gaat het is een stressperiode wel eens fout maar Mireille weet het tij altijd te keren .
De persoonlijk op maat gemaakte behandelingen zijn Super!

jose hilkmann

Luxe wellness ervaring zónder toeters en bellen

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

Afgelopen vrijdag ben ik in de zevende hemel geweest! Voor het eerst de La Colline behandeling van 1,5 uur ondergaan. Ik voelde me herboren! Anderhalf uur lang pure verwennerij en als resultaat zag ik er jaren jonger uit. We begonnen met een heerlijke rugmassage, waarna ik de rest van de behandeling, die word uitgevoerd met diverse massagetechnieken, met een diep ontspannen gevoel onderging; mijn voeten handen, hoofd, alles werd even liefdevol en vakkundig door Mireille onder handen genomen. Het was een luxe wellness ervaring zónder toeters en bellen mét warme olie en warme doeken. Wie mooi wil zijn hoeft geen pijn meer te lijden! De La Colline behandeling krijgt van deze jury 5 sterren *****, een echte aanrader!

T.K uit Assen

Een dikke duim

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

Sinds een half jaar ga ik elke maand voor een heerlijke behandeling naar Janneke. Ik zie haar naam veel te weinig verschijnen tussen de ervaringen van de Pure Beautycare klanten en wil haar door dit berichtje een dikke duim geven want ook Janneke geeft hele ontspannende fijne vakkundige behandelingen met erg mooie resultaten!! Tot gauw.

Esther

Heerlijke gezichtsbehandelingen

Rated 5 out of 5
26 oktober 2020

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Nederlands beste schoonheidsspecialiste @purebeautycare!!

Miss World NL

Vanaf het begin klant

Rated 5 out of 5
19 oktober 2020

Vanaf het begin klant en nog steeds erg tevreden. Word altijd goed gekeken wat nodig is voor je huid en welke behandeling nodig is.
Ga altijd met veel plezier hier naar toe.

harriette de vries

Gewoon en top bedrijf!!

Rated 5 out of 5
5 oktober 2020

Was altijd heel onzeker om naar en schoonheidsspecialist te gaan maar Pure Beautycare en Janneke is professioneel en geven jou en zelfverzekerd gevoel!

Sky van Megen

Erg positief!

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Pure Beautycare is een zeer professionele schoonheidssalon. Met veel aandacht voor huidverbetering en goede producten. Ze kijken naar wat bij jou past. Mijn huid is er erg door verbeterd. Aanrader.

Paulien Van Der Meulen

Ooglidlift behandeling

Rated 5 out of 5
29 augustus 2020

Ik heb een ooglidlift behandeling ondergaan en heb weer mooie ogen en een heldere blik ben hier heel erg blij mee. Bedankt Mireille

Diny Nobbe

Pure Beautycare

Weiersloop 11
9401 DZ Assen

T. 0592 30 87 67
E. info@purebeautycare.nl
W. www.purebeautycare.nl

K.v.K: 04077927

Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten (evt. op afspraak)
9.15 – 17.30 uur
15.00 – 20.30 uur
9.15 – 17.30 uur
9.00 – 18.00 uur
9.00 – 15.00 uur
Gesloten