Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Disclaimer

De informatie, diensten of producten die je aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Pure Beautycare haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan ze niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Het Nationaal Archief ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Pure Beautycare doet haar best om de informatie zo accuraat mogelijk weer te geven, en daarbij draagt zij zorg dat de informatie getoond op de website regelmatig geüpdatet wordt, of bijgehouden wordt. Prijzen, voor diensten of getoonde advertenties zijn onder voorbehoud.

Duplicatie van enig werk op deze website getoond is ten strengste verboden zonder schriftelijke toestemming van Pure Beautycare. Er is lang en zorgvuldig gewerkt aan de inhoud en de optimalisatie van de pagina’s, teksten overnemen, afbeeldingen kopiëren of volledige delen van de website dupliceren is dan ook ten strengste verboden. Schenders van deze rechten worden juridisch aansprakelijk gesteld voor alle schades hieruit volgend.

Pure Beautycare

Weiersloop 11
9401 DZ Assen

T. 0592 30 87 67
E. info@purebeautycare.nl
W. www.purebeautycare.nl

K.v.K: 04077927

Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten (evt. op afspraak)
9.15 – 17.30 uur
15.00 – 20.30 uur
9.15 – 17.30 uur
9.00 – 18.00 uur
9.00 – 15.00 uur
Gesloten

Doordat de Glasvezelkabel is geraakt bij werkzaamheden in het centrum zijn wij momenteel alleen per e-mail bereikbaar.