Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Gestreste huid

Wie heeft er nou niet een keer een stressperiode gehad? Was het niet zakelijk dan wel privé, onze huid weerspiegelt dit vaak meteen. In ieder geval is dit een goede reden om je huid een heerlijke schoonheidsbehandeling te geven zodat je zowel innerlijk als uiterlijk weer tot rust komt! Want langdurige stress kan tot nog meer problemen leiden zoals een hormonale disbalans, lichamelijke klachten, weinig energie etc.
Kenmerken gestreste huid:
  • Roodheid
  • Pigmentvlekken
  • Rode pukkeltjes
  • Irritaties
  • Ontstekingen
  • Bleke, vale huidskleur
Hoe kom ik van mijn gestreste huid af?

Door jezelf meer innerlijke rust te geven. Dit kan door bijvoorbeeld eens wat vaker een boek te lezen. Ga op de fiets na je werk in plaats van met de auto. Zorg ervoor dat je regelmatig sport (yoga, tai chi, hardlopen, zwemmen, tennis, golven etc.) en gun jezelf eens een lekker dagje sauna. Kook vers eten in plaats van magnetronmaaltijden en slik het liefst geen antidepressiva (dit werkt op de lever, waardoor de afvalstoffen hiervan pigmentvlekken kunnen veroorzaken).
Naast een ontspannende gezichtsbehandeling die jouw huid in balans brengt, helpt het innemen van de juiste voedingssupplementen ook hierbij. Vraag naar een advies op maat aan een van onze specialisten.

Behandeltip gestreste huid:
Heb je nog vragen?

Dan nodigen wij jou van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.