Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Cellulite behandeling Assen

Bye Bye Cellulite & lokale pondjes!

Met Cellulite behandeling Assen krijg je een slanker figuur, versteviging van je lichaam en een veerkrachtige huid. Wie droomt daar nou niet van?!

Dankzij de revolutionaire TechniSpa technologie behoort Sinaasappelhuid tot de verledentijd!

Deze vooruitstrevende anti Cellulite behandeling is de meest effectieve oplossing voor al je afslankproblemen. Hiermee kan je snel en precies op de gewenste plaatsen afslanken.

Waar andere apparaten qua resultaat ophouden vult de TechniSpa lichaamsbehandeling dit aan. Geen mooie beloftes, dromen worden werkelijkheid!

TechniSpa is het enige gepatenteerde apparaat wereldwijd met 3 functies in 1 lichaamsbehandeling!

  1. Lipo Aspiration = cellulite afbreken d.m.v. onderhuidse massage
  2. Lontoforese = insluizen van werkstoffen; laat de cellulite biologisch smelten
  3. Spierstimulatie = verstevigd verslapte huid bv. na een zwangerschap of afvallen

Pure Beautycare is het enige bedrijf in Noord Nederland die met het TechniSpa apparaat werkt. Mensen die een proefbehandeling hebben ondergaan stonden versteld van het zichtbare resultaat na reeds 10 minuten! 

Hoe ontstaat cellulite?

Het maakt niet uit hoe zwaar iemand is. Cellulite ontstaat door het vrouwelijk hormoon oestrogeen; pilgebruik, stress, modern voedselpatroon waardoor het lichaam verzuurt, te weinig water drinken of erfelijke factoren. Cellulite (sinaasappelhuid) zijn onderhuidse verklevingen in het bindweefsel en kan vaak erg pijnlijk zijn.
Wanneer iemand sport pak je de diepliggende spieren aan, TechniSpa werkt op de bovenliggende spieren in de huid in combinatie met huidverbetering. Met alleen een anti-cellulite product uit de tube krijg je dit zeker niet weg.
Ook werkt deze behandeling op huidverslapping (bv. buik, bovenarmen) of plaatselijke vet op vochtopeenhopingen (bv. de lovehandels) dus ook geschikt voor de heren!

Wat is de Guinot TechniSpa anti Cellulite behandeling eigenlijk?

De Guinot TechniSpa is een heel slim hightech massageapparaat. Dat Ultra moderne technische mogelijkheden combineert met actieve plantenextracten. Dankzij deze mix van wetenschappelijke hoogstandjes kan het apparaat maar liefst op drie fronten tegelijk werken:

1  Het stimuleert het lymfesysteem waardoor gifstoffen worden afgevoerd. 

2 Het zorgt ervoor dat vet wordt verbrand en verwijderd. Zo kun je in korte tijd afslanken. 

3 Een stevige huid krijgen én van je cellulite afkomen!
Daarnaast is de behandeling heerlijk ontspannend ook wel fijn in drukke tijden.

Hoe ziet een Cellulite behandeling met de Guinot TechniSpa bij Pure Beautycare eruit?

Als de klant binnenkomt, bepalen we eerst samen de behoefte. Welke zone gaan we het eerst behandelen tegen cellulite en welk probleem pakken we het eerst aan?
Daarna starten we met het exfoliëren van het lichaam met een gel op basis van fruitzuren. Hierdoor is de huid optimaal voorbereid op de behandeling.
Vervolgens brengen we een verstevigende of modellerende gel aan afhankelijk van de wensen en gaan we benen, billen, buik of rug zorgvuldig masseren met de massagekop van de Guinot TechniSpa. De zeer werkzame plantenextracten dringen zo diep in de huid door en breken cellulite af. Tegelijkertijd zorgt een spierstimulatiestroom voor een versteviging van de huid en de onderliggende spieren.
Dit duurt bij elkaar ongeveer een uur. Tot slot brengen we het juiste huidverzorgende product aan.

Voor wie is de Guinot Cellulite behandeling TechniSpa geschikt?

De TechniSpa lichaamsbehandeling is bij uitstek geschikt voor vrouwen die snel af willen van plaatselijke vocht- en vetophopingen en van hun cellulite. De behandeling werkt ook fantastisch als je snel weer in shape wilt komen na de bevalling! Fijne bijkomstigheid is dat de stress van je af valt en dat je weer lekker in je lijf komt te zitten.”

Hoe reageren onze klanten?

Omdat je al na één Cellulite behandeling ziet dat de huid écht steviger en gladder is geworden, is iedereen meteen al bij de eerste keer enthousiast. Veel mensen raken in diepe ontspanning als we aan het werk zijn, zo heerlijk voelt het. Na een serie behandelingen zie je ook dat mensen zijn afgevallen en dat de huidstructuur sterk is verbeterd. Mensen waarderen dat enorm, vooral ook het gemak van de behandeling. Het is toch een beetje slapend slank worden! Dat effect kun je natuurlijk nog vergroten door gezond te eten en goed te bewegen. Pure Beautycare geeft haar klanten daarom ook SCKIN Nutrition voedingssupplementen, voedings- en bewegingsadviezen mee.

Wetenschappelijk bewezen succes

Testen, uitgevoerd door de Onderzoek en Ontwikkelingsafdeling van Guinot in samenwerking met het St. Andre Hospital Centre in Bordeaux, hebben zeer indrukwekkende resultaten laten zien na een intensieve behandeling van 4 aaneengesloten weken met 3 behandelingen per week.

Menu behandelingen