Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Guinot behandeling Hydradermie

De sterrenbehandelingen voor je huid met langdurig effect!

Het neusje onder de zalm onder de schoonheidsbehandelingen. Deze behandelingen hebben zelfs meerdere bekroningen gekregen als: MEEST effectieve Instituutbehandeling ter WERELD!!

Na de gezichtsreiniging krijg  je een peeling op basis van fruitzuren (glycol, citroen en papaya).
Afhankelijk naar de conditie van je huid, wordt er een heerlijke gel aangebracht waarin zeer hoge concentraties werkstoffen en sodiumcarbonaat zitten.

Met de speciale Guinot bol- en rolelektrode worden de werkstoffen diep in je huid gesluisd; de huid wordt sterk gehydrateerd en dmv sodiumcarbonaat wordt het talg verzeept (zo kan het talg gemakkelijker verwijderd worden).

Hierna ondergaat je huid een zuurstofbehandeling, de Ozon die hierbij vrijkomt, zorgt voor een kalmerend, desinfecterend en helend effect.

We vervolgen de behandeling met een ontspannende gezichtsmassage en als afsluiting krijg je een heerlijk gezichtsmasker.

Kortom een super verwenbehandeling met zichtbare resultaten!

Geschikt voor elk huidtype en huidconditie met een diep reinigende werking, een diepe penetratie van actieve werkstoffen en 75 minuten totale ontspanning! Wat wil je nog meer?

Kuuradvies: 3 behandelingen in 3 weken

Resultaten:

Hydratatie van de droge huid: + 46,7 %
Talgvermindering: – 84,7 %
Rimpeldiepte en lijntjes: – 43,3 %

Een verhoging van 2,3 punten in de helderheid en uitstraling van de teint.

Hydradermie Agelogic

Een variant van de Hydradermie behandeling is de Hydradermie Agelogic.

Deze behandeling is hetzelfde als de Hydradermie maar de Agelogic staat voor:

  • Een extra (Welkomst)seneriteitsmassage
  • Extra gels: In plaats van 1 gel bij de ionisatie (het insluizen van hoge concentraties werkstoffen in de huid) worden er 3 gels aangebracht: 1 speciaal voor de ogen, 1 Agelogic gel speciaal voor het gezicht en 1 speciaal voor de hals
  • Extra ampullen: Je krijgt 3 verschillende (serum)ampullen aangebracht. 1 Voor rondom de ogen & mond, 1 voor het gezicht en 1 ampul voor de hals
  • Extra oog, hals/ decolletépakking; Bij het afsluitend gezichtsmasker krijg je een extra verstevigend oog- en hals masker.

Kortom: De Hydradermie Agelogic heeft naast een geweldige gezichtsbehandeling ook nog eens voor extra aandacht rondom de ogen, hals en decolleté.

TIP: Maak een combinatiebehandeling met de Microdermabrasie behandeling! Resultaat: Dubbel effect!

Kuuradvies: 3 behandelingen in 3 weken.

Guinot behandeling Hydradermie