Logo_Horizontaal_2019_PB

Schoonheidssalon Assen is een professionele en gerenommeerde schoonheidssalon gevestigd in het hartje van Assen, beter bekend als Purebeautycare. Wij bieden een een breed scala aan schoonheidsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen en heeft een team van ervaren en gekwalificeerde schoonheidsspecialistes. Op deze pagina zullen we u uitgebreid informeren over de diensten die wij aanbieden in onze Schoonheidssalon Assen en wat onze salon zo speciaal maakt voor u als klant.

Diensten Schoonheidssalon Assen

Wij bieden een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, waxen, pedicures, manicures, en make-up. Ons schoonheidsspecialistes team is goed opgeleid en beschikt over 30 jaar kennis en ervaring om de behandelingen perfect voor u uit te voeren. Hieronder zullen wij meer informatie geven over enkele van onze diensten die worden aangeboden door Schoonheidssalon Assen.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen zijn de specialiteit van Pure Beautycare Assen. Er worden verschillende soorten gezichtsbehandelingen aangeboden, variërend van hydraterende en ontspannende behandelingen tot anti-aging behandelingen en acnebehandelingen tot volledige behandelingen op maat voor uw huid. Onze schoonheidsspecialistes maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke producten die speciaal zijn geselecteerd voor de verschillende huidtypen. Tijdens de behandeling wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke behoeften van de klant en wordt er rekening gehouden met eventuele allergieën of overgevoeligheden.

Massages

Schoonheidssalon Assen biedt verschillende soorten gezichtmassages aan, antiaging massages, bindweefselmassages en anticellulite massages. De massages worden uitgevoerd door ervaren specialistes die de technieken beheersen en weten hoe ze het beste resultaat voor uw huidtype kunnen behalen. De massages zijn niet alleen goed voor uw huid, maar hebben ook een ontspannend effect op het lichaam.

Waxen Schoonheidsallon Assen

Bij Schoonheidssalon Assen kunt u terecht voor professionele waxbehandelingen. De salon maakt gebruik van hoogwaardige waxproducten die zijn ontworpen om de huid zacht en glad te maken zonder irritatie of ongemak. Er zijn verschillende soorten waxbehandelingen beschikbaar, waaronder het waxen van benen, armen, oksels en bikinilijn. De schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is en dat de huid goed wordt verzorgd na de behandeling.

Pedicures 

Ook pedicurebehandelingen worden door Schoonheidssalon Assen aangeboden. Deze behandelingen zijn ontworpen om de voeten te onderhouden, te verzorgen en te hydrateren. De behandelingen omvatten het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het aanbrengen van nagellak. In onze salon maken wij gebruik van hoogwaardige producten om de handen en voeten te hydrateren en te voeden. Wij zijn aangesloten bij Profoot. 

Make-up

De make-up die wij aanbieden is zonder chemische kleurstoffen. Onze mineralogie make-up is puur en gemaakt van edelstenen. Dit is 100% zuiver en veilig voor uw ogen. Daarnaast zijn de kleuren betoverend mooi en kunt u zo veilig dagelijks gebruik maken van uw make-up. U brengt het immers wel vrijwel iedere dag bij uw ogen en op uw gezicht aan.