Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Microdermabrasie behandeling Assen

Pure Beautycare heeft het best geteste Microdermabrasie apparaat uit Amerika : Ervaar zelf het enorme verschil!

 

Wat is Microdermabrasie behandeling Assen en hoe werkt het?

Een Microdermabrasiebehandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid d.m.v. zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder de druk van vacuüm langs de huid geblazen en afgezogen, zodat dode opperhuidcellen worden afgevoerd.

De nieuwe “levende“ huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en verfijnd en is beter in staat  om voedingsstoffen op te nemen.

Door het effect van de vacuümmethode verbetert de doorbloeding en wordt ook de diepere, onderliggende huid gestimuleerd. De huid gaat daardoor nieuw collageen aanmaken waardoor de huid dikker en steviger wordt met als zichtbaar resultaat: een strakkere huid.

Microdermabrasie

Wat is het effect / resultaat  van Microdermabrasie behandeling Assen?

  • De huid verjongt / verbetert
  • De huid wordt diep gereinigd
  • Fijne lijntjes, expressierimpels en (acne) littekens vervagen
  • Zwangerschapsplooien /striae verminderd
  • Oppervlakkige vlekjes en verkleuringen verminderen / verdwijnen
  • Mee-eters en onzuiverheden verdwijnen
  • Rokershuiden verbeteren
  • Werkzame bestanddelen in de producten kunnen beter doordringen in de huid
Hoe vaak moet ik een Microdermabrasiebehandeling bij Pure Beautycare Assen ondergaan?

Voorafgaand aan de Microdermabrasiebehandeling vindt altijd eerst een oriënterend intakegesprek plaats.

Tijdens het intakegesprek bespreek je met de schoonheidsspecialiste het behandeladviesplan voor je specifieke huidprobleem.

De Microdermabrasiebehandeling duurt minimaal 30 minuten. De behandeling van rimpels,  pigmentvlekken en littekens kan langer duren. Na 1 behandeling zie je al resultaat. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een optimaal resultaat te krijgen 4 – 8 behandelingen met een interval van 10 à 14 dagen noodzakelijk.

Om een goede huidconditie te behouden raden wij je aan om de 3 tot 6 maanden een nabehandeling Micodermabrasie  te laten doen.

Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof je bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Hierna kan je huid licht gaan schilferen.

Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid herstelt is kan de behandeling herhaald worden

 

Welke periode van het jaar mag / kan Microdermabrasie behandeling Assen?

Op zich kun je een microdermabrasiebehandeling het gehele jaar ondergaan en zeker als voorbehandeling op een gezichtsbehandeling. Echter wanneer je een zonneaanbidder/bidster bent raden wij je aan om het niet tijdens de zomermaanden te doen, maar van oktober t/m mei. Na een microdermabrasie behandeling is het dragen van een sunblock verplicht! In kuurvorm tot 1 maand na de laatste behandeling.

 

Nabehandeling van Microdermabrasie

Na de microdermabrasiebehandeling wordt een speciaal masker en verzorgende crèmes aangebracht om het herstel van de huid te verspoedigen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te worden aangebracht aangevuld met een speciale sunblock (ter voorkoming van oa. pigmentverschuiving). Tevens adviseren wij je aan om veel water te drinken na een behandeling.

Het beste is om gedurende 24 uur geen make –up te dragen. Pure Beautycare heeft hiervoor wel 2 alternatieven: Lycogel en de Dispencing Brush (Mineralogie). Lycogel is een huidherstellende make-up met SPF 30 die je huid laat ademen, camoufleert en kalmeert (verkrijgbaar in diverse kleuren).

De Dispencing Brush is een transparante, minerale poeder die je huid laat ademen en je gezicht beschermt met SPF 26.

 

Is Microdermabrasie behandeling Assen volledig veilig voor mijn huid?

Hygiëne staat bij Pure Beautycare voorop, daarom krijgt iedere Microdermabrasiecliënt(e) zijn/haar eigen opzetstuk. Deze wordt na elke behandeling weggegooid.

Tijdens de behandeling worden de ogen goed afgesloten, zodat er geen microkristallen in de ogen kunnen komen.

Zwemmen, naar de sauna of onder de zonnebank raden we tijdens de kuur af om huidproblemen te voorkomen.

 

Tip: Microdermabrasie behandeling Assen vergoed via uw ziektekosten verzekering, dat kan bij ons!

Bij Pure Beautycare kunnen zowel de Microdermabrasiebehandelingen als acnebehandelingen vergoed worden door je ziektekostenverzekering (Anbos acnespecialisatie)!!

Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Menu behandelingen