Logo_Horizontaal_2019_PB

Pure Beautycare

Gezichtsbehandeling Assen

Huidverjonging Assen

Bij Pure Beautycare Assen richten wij ons op huidverjonging, huidproblemen en huidverbetering.

Door de professionele apparatuur die wij gebruiken en de daarbij behorende producten van o.a. Cosmedix, Dermaquest, Éminence Organic Skin care en ScKIN Nutrition laten wij mensen zien dat huidverjonging echt mogelijk is zonder inspuitingen. Echter heeft de huid tijd nodig om dit te realiseren.

We zijn ons altijd aan het oriënteren wat de beste huidmerken zijn die effectief en resultaatgericht werken en die de leeftijd van de huid verjongen. Zo is huidverjonging Assen bij Pure Beautycare veel vraag naar.

Huidverjonging Assen komt van twee kanten

Huidverjonging bestaat niet uit zomaar even een product op de huid aanbrengen en het resultaat komt wel.
Voorafgaand wordt er door ons eerst een Collageen scan / Medische Huidscan gedaan. Zo kunnen wij zien wat je Collageen percentage is en hoe je huidbarrière is opgebouwd. Dit alles is nodig om huidverjonging te kunnen realiseren.

Als je collageen percentage hoog genoeg is kunnen wij gelijk beginnen met de huidverjonging, echter wanneer je collageen percentage te laag is zou gelijk beginnen met een intensieve kuur aan huidverjonging en of huidverbetering weinig resultaat geven.
We adviseren om hier van binnenuit eerst aan te gaan werken d.m.v. suppletie.
Daarom hebben een speciale kuur die het collageen gehalte weer op het juiste niveau brengt. Na 3 maanden maken wij weer een nieuwe scan van je huid. Als het collageengehalte voldoende is hersteld kunnen wij beginnen met huidverjonging / huidverbetering kuur.
Tijdens die 3 maanden starten we wel al met een gezichtsbehandeling om je huid in Topconditie te brengen.

Huidverjonging Assen is een bewezen behandelmethode van Pure Beautycare, de resultaten die wij tot op heden weten te realiseren zijn zeer goed, mits de adviezen worden opgevolgd.

Wat zijn de stappen bij Pure Beautycare voor Huidverjonging Assen bij jou?

1. Huidadvies / Intake
2. Huidanalyse d.m.v. apparatuur
3. Behandelplan op maat met daarbij Persoonlijk productadvies & Voeding tips
4. Je huid eerst in Topconditie / in Balans
5. Huidverjonging kuur
6. Next level productadvies & Voeding tips / Suppletie
7. Vervolgbehandelingen

Gebruik van apparatuur bij Huidverjonging Assen

Wij werken tijdens alle schoonheidsbehandelingen graag met onze handen. Maar om nog beter resultaat uit de huidverjonging kuur te halen gebruiken wij bij Pure Beautycare diverse apparaten. Per behandeling zal de instelling veranderen afhankelijk van de huidconditie en de reactie van je huid op voorgaande behandelingen.

Resultaten bij Huidverjonging Assen

Huidverjonging resultaten zijn afhankelijk van heel veel factoren. Wanneer je je aan ons behandelplan met thuisproducten houdt is natuurlijke huidverjonging / huidverbetering een feit.

Wanneer je voor een onnatuurlijk resultaat (bv. d.m.v. inspuitingen) wilt gaan ben je bij ons niet aan het goede adres. Wij zullen daarom voorafgaand aan je huidverjonging kuur je duidelijk maken wat wel en niet realiseerbaar is in onze schoonheidssalon.

PUREBEAUTYCARE_KL_11

Menu behandelingen